please select your preferred languagetr

Türkçe
English
Deutsch
简体中文
Türkçe
Español
繁體中文
日本語
한국어
Bahasa Indonesia
tr
Tencel.com

Veri Politikası

  1. Web sitelerinin kullanıcılarının (veri sahibi) veya bültenimiz abonelerinin (veri sahibi) kişisel bilgilerinin (veri) korunması, Lenzing AG (“Lenzing”, “biz”, “bizim”) için çok önemlidir. Lenzing web sitelerinin, haber bülteninin derlenmesi, kullanımı ve servis edilmesi ile ilgili verileri, sadece ilgili yasal veri koruma yönetmeliklerine , özellikle Avrupa Genel Veri Koruma Yönetmeliğine (GDPR) ve Avusturya Veri Koruma Kanununa dayanarak işleyecektir.
  2. Veri sahibinin bu web sitesini kullanırken kişisel bilgilerini ifşa etmesi halinde, veriler yalnızca her durumda açıkça görünen amaç için kullanılır. Bu nedenle, adı, e-posta adresini, sorusunu ve bir talebe cevap verecek olan bölümü içeren kişisel verileri işlemekteyiz. Yalnızca veri sahibinin izniyle işlenen veriler, veri sahibinin veri işleme iznini geri çekilmesine kadar işlenecektir.
  3. Gönüllü olarak bülten hizmetimize abone olan veri sahiplerinin adını, iletişim / e-posta adresini, müşteri türünü (ticari veya tüketici), şirket adını ve bültenin net açılış oranına ilişkin bilgileri (haber bülteni açılmışsa) haber bültenleri göndermek, özel etkinliklere davetiye göndermek veya Lenzing web sitesinde verilen diğer hizmetleri kullanmak amacıyla işlemekteyiz. Bu haber bülteni, ürünlerimiz ile birlikte, ürünlerinde malzemelerimizi kullanan ortaklarımızın ürünleri hakkında bilgiler içerecektir. Bilgilerinizi, bültenlerin oluşturulması ve düzenlenmesi amacıyla bağlı şirketlerimizle paylaşabiliriz. Bunlar aşağıdaki tüzel kişi ve şube/ofislerdir: Lenzing Fibres Grimsby Ltd., BK, Lenzing Biocel Paskov a.s., Wood Paskov s.r.o., Çek Cumhuriyeti, PT. South pacific Viscose ve PT. South Pacific Viscose, Jakarta Ofisi, Endonezya; Lenzing Fibres (Shanghai) Co., Ltd., Lenzing (Nanjing) Fibres Co. Ltd., Çin Mainland; Lenzing Fibres (Hongkong) Ltd, Hong Kong (Çin), Lenzing Singapore PTE Ltd., Singapur; Lenzing Fibres Inc. ve Lenzing Fibers Inc., Ofisi, New York, ABD; Lenzing Fibers GmbH, Avusturya, Lenzing Elyaf Anonim Şirketi (Istanbul), Türkiye; Lenzing Korea Yuhan Hoesa (Seul), Güney Kore; Lenzing (Tayland) Co., Ltd., Tayland; ve Lenzing Aktiengesellschaft, Hindistan Şubesi, Hindistan.

  4. Bağlı şirketlerimiz tarafından işlenen verilerinizin AB standartlarında sözleşme hükümleri ile aynı kapsamda korunmasını sağlıyoruz. Ayrıca, bilgilerinizi, bilgilerinizin eşit ve yeterli düzeyde korunacağını taahhüt eden AB-ABD Gizlilik Kalkanı sertifikasına sahip ABD merkezli “Click Dimensions” adlı (http://clickdimensions.com) haber bülteni servis sağlayıcımızla paylaşacağız. Servis sağlayıcımızı değiştirmemiz durumunda, bilgilerinizin yeni seçilen ortağımız tarafından da yeterli şekilde korunmasını temin edeceğiz.
  5. “Branding.lenzing.com” programının bir parçası olarak, aşağıda belirtildiği gibi iş ortaklarımızın kişisel verilerini, aynı zamanda ürünlerimizi işleyen ve satan kurumlara (ve çalışanlarına) veya ürünlerimizin kullanıldığı ürünlere ait verileri işlemekteyiz. Programın niteliğine ve amacına (lisanslama veya sertifikalandırma kriterlerinin karşılanıp karşılanmadığını doğrulamak, Lenzing ürünlerinin reklamını yapmak ve Lenzing ürünlerini işleyen veya satan firmaların adlarıyla reklam yapmak, vb. gibi) bağlı olarak, bu bilgiler gelişmeler, olaylar ve Lenzing ürün ve hizmetleri hakkında bilgi vermek amacıyla da işlenmektedir. Söz konusu bilgiler şunlardır: Adı, cinsiyeti ve iletişim bilgileri (e-posta, telefon vb.). Temsil ettiğim şahsın kişisel verileri şunlardır: Adı/ Şirket unvanı, tanımlayıcı bilgiler (sicil numarası veya vergi numarası vb.), adresi, irtibat kişisi, tedarikçi, ürün kategorisi, ürünler, malzemeler ve üretim süreci ve Lenzing markalarıyla bağlantısı.
  6. Bu web sitesi, bilgilerinizin eşit ve yeterli düzeyde korunacağını taahhüt eden AB-ABD Gizlilik Kalkanı sertifikasına sahip ABD merkezli Digital Ocean, Inc. adlı servis sağlayıcısı tarafından düzenlenmiştir. Bu nedenle, kişisel veriler ABD'de depolanacak ve yukarıda belirtilen işlemciye aktarılacaktır. Servis sağlayıcımızı değiştirmemiz durumunda, bilgilerinizin yeni seçilen ortağımız tarafından da yeterli şekilde korunmasını temin edeceğiz.
  7. Bu web sitesi, Google Inc.’in (“Google”) web analiz hizmeti olan Google Analytics kullanmaktadır. Google Analytics, kullanıcının bilgisayarında depolanan ve analiz edilecek web sitesinin kullanılmasına izin veren “çerez” adlı metin dosyalarını kullanır. Çerezlerin bu web sitesinin kullanımıyla ilgili oluşturduğu bilgiler, genellikle ABD’deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada saklanır. Bununla birlikte, bu web sitesinde IP anonimleştirmesinin aktivasyonu durumunda, Google kullanıcılarının IP adresleri Avrupa Birliği üyesi ülkeler veya Avrupa Ekonomik Bölgesi Anlaşmasına taraf olan diğer ülkelerde gönderim öncesinde kısaltılır. Tam IP adresi yalnızca istisnai durumlarda ABD’deki bir Google sunucusuna aktarılır ve orada kısaltılır. Google, bu bilgileri, bu web sitesinin operatörü adına web sitesinin nasıl kullanıldığını değerlendirmek, web sitesindeki faaliyetler hakkında raporlar hazırlamak ve web sitesinin operatörüne web sitesinin ve İnternet'in kullanımıyla ilgili hizmetler sunmak için kullanacaktır. Google Analytics tarafından kullanıcının tarayıcısından aktarılan IP adresi, Google’daki diğer verilerle birleştirilmeyecektir. Kullanıcılar, tarayıcı yazılımlarındaki ayarlardan çerezlerin saklanmasını önleyebilir; ancak bu durumda web sitesinin tüm işlevlerinin kullanılmasının mümkün olmayabileceğine dikkat çekeriz. Ayrıca, kullanıcılar çerezlerin web sitesinin kullanımına ilişkin oluşturduğu verilerin (IP adresleri dahil) toplanmasını ve Google’a iletilmesini ve bu verilerin Google tarafından işlenmesini devre dışı bırakmak için şu linkte mevcut olan arayıcı eklentisini indirip yükleyebilirler: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en. Bu web sitesinde, IP adreslerinin anonim biçimde (IP maskeleme) kaydedilmesini sağlayan gat._anonymizeIp () fonksiyonu mevcuttur.
  8. Lenzing web sitelerinde tarayıcının kullanıcının bilgisayarında sakladığı diğer çerezler de kullanılmaktadır. Bu çerezler, sadece web sitelerinin çeşitli fonksiyonlarının kullanıcı tarafından en iyi şekilde kullanılabilmesini sağlamak amacıyla kullanılmaktadır. Bu çerezler, prensip olarak, kullanıcı tarayıcıyı kapattığı anda silinir. Lenzing web sitelerinden bazıları, kullanıcılara işlevleri ayrı ayrı kullanma seçeneği sunar (örneğin, "Kişisel Sürüm" web site(leri)nin fonksiyonu). Kullanıcının kişisel tercihlerini web site(ler)inde saklamaya yarayan çerezler süresi doluncaya veya manuel olarak silinene kadar kalır. Çerez kullanımı, ilgili tarayıcı yazılımının ayarlarından da tamamen devre dışı bırakılabilir. Bu durumda, web sitelerinin tüm fonksiyonlarının tam olarak kullanılamaması olasılığı mevcuttur.
  9. Lenzing website(ler)i, buton şeklinde çeşitli sosyal ağlardan eklentilere bağlantılar içerebilir, bunlara “Facebook”, “Google Plus”, “Twitter”, “LinkedIn”, “Xing”, “Google+”, “Instagram”, “Pinterest”, “WeChat”, “YouTube”, “Vimeo”, “Snapchat”, “Slideshare” ve “WhatsApp” uygulamaları dahildir. Kişisel veriler (örneğin IP adresleri) yalnızca kullanıcının ilgili sosyal ağ butonlarını tıklaması durumunda toplanabilir. Bu butonları tıklayarak verilerinizin ilgili platformların operatörlerine aktarılmasını kabul etmiş olursunuz. Lenzing'in, sosyal ağların operatörleri tarafından veri toplanmasında bir etkisi yoktur. Toplanan verilerin kapsamı ve kullanımıyla ilgili bilgiler, ilgili sosyal ağların veri politikalarında yer alabilir.
  10. Lenzing bu Veri Politikasını düzenli olarak gözden geçirecektir. Muhtelif zamanlarda Veri Politikasında değişiklik yapılması gerekli olabilir. Veri Politikasının en güncel versiyonu www.tencel.com ve www.lenzing.com web sayfalarında yayınlanacaktır.
  11. Lenzing, yasaların öngördüğü tüm veri koruma önlemlerine tam anlamıyla uymaktadır.
  12. Data subjects have the right to access their personal data processed by Lenzing, to have the data rectified, erased and port to other data controllers as well as to object to and have the processing of their personal data restricted. If the data processing is based on consent, they also have the right to withdraw the consent. Data subjects can assert their aforementioned personal rights at any time at privacy@lenzing.com.
  13. Eventually, data subjects have the right to lodge a complaint with the Austrian Data Protection Authority (www.dsb.gv.at) or any other competent authority.
bize ulaşın
austria
臺北
austria
Singapur
Seul
Şangay
Jakarta
New York
Hong Kong
İstanbul
Coimbatore
contact us
austria
臺北
austria
Singapur
Seul
Şangay
Jakarta
New York
Hong Kong
İstanbul
Coimbatore
Lenzing Fibers (Hong Kong) ltd.
Units 804-806, 8/F.,
Lu Plaza, 2 Wing Yip Street,
Kwun Tong, Kowloon,
Hong Kong
T: +852 3718 5600
F: +852 3718 5601
E: hongkong@lenzing.com